MAC Midden Drenthe nu ook op Facebook!!

Eerstvolgende ritten

Geen evenementen

Adverteerders

EINDELIJK WEER EEN AUTORIT VAN MAC

Op zondag 28 februari kon er eindelijk weer een rit gereden worden.
De rit was uitgezet van uit Witteveen (Onder de Hoge Dennen)
Tijdens de inschrijving bleek dat er gelukkig weer wat nieuwe rijders bij zaten,o.a. 2 jonge dames, die voorheen  wel eens met hun ouders hadden gereden,gingen de strijd ook aan.
Natuurlijk is het niet gemakkelijk als je voor de eerste keer mee doet. Ook voor ons als redelijk ervaren rijders bij MAC is het nog steeds moeilijk om een redelijke uitslag op het papier te krijgen.
Bij het vertrek bekijk je al wantrouwend het startformulier. Wat is nu weer als aanvulling op het reglement. VADNA, wat VADNA. Verkeersbord Aanduidende Doodlopende weg Niet Aanwezig. Goed mooie term. Dan kom je bij een situatie van VADNA dan moeten wij, mijn vrouw en ik, nog weer goed nadenken hoe zit die stelling nou precies in elkaar.
Nou dan lees je nog eens verder en kom je op een viersprong, nou gelukkig zagen wij dat er een S teveel in zat .Ondanks dat zagen wij ook auto's gewoon afslaan zoals gevraagd was. Wij vonden de opvanger en konden dus de goede letter ophalen. Je weet het nooit.
Nog één, Na koploper L.
Ja hoor ik wist wel dat het een trein was dus gewoon afslaan. Ja hoor de uitzetter Wist het weer beter dan wij. De trein die afgebeeld was stond op de foto was een Hondekop. Dus voor ons weer 30 strafpunten op de kaart. Je denkt dat overkomt mij de volgende keer niet weer. Nee de trein gaat gewoon 5 jaar in de kast en ja hoor daar is die weer, ben ik al lang weer vergeten dat het weer een andere trein moet wezen. Nou ja dat hoort er bij.
Op het eind de kaart afgeven en dan maar afwachten tijdens een paar bongo rondjes met mooie vleesschalen wat de uitslag is geworden. Gelukkig kwamen wij er met weinig kleerscheuren vanaf.
Wij mochten de 2e prijs in ontvangst nemen. Natuurlijk had het bestuur MAC weer gezorgd voor een volle prijzen tafel zodat elke deelnemer een prijs in ontvangst kon nemen.
Op naar de volgende rit op 13 mei, Hemelvaartsdag. Wie weet zijn er dan nog meer nieuwe kandidaten die een ritje willen wagen.
Bé en Rika Kleine

 

Copyright © 2023. All Rights Reserved.

Powered by JS Network Solutions